Boomverzorging

Er zijn verschillende diensten die wij aanbieden i.v.m.boomverzorging. Dit gaat van het verbeteren van de standplaats tot het beschermen van bomen op bouwwerven of het inpakken van bomen tegen zonnebrand.

 

Bescherming tegen zonnebrand

Sommige boomsoorten kunnen zonnenbrand oplopen als ze plots in volle zon komen te staan. Dit kan komen door het weghalen van een gebouw, een andere boom enz...

Advies geven

Is mijn boom ziek en wat is de ziekte? Kan mijn boom behouden worden of is hij te ziek en zal hij verwijderd moeten worden? Moet mijn boom gesnoeid worden? Heb ik een kapvergunning nodig? Enz... Dit zijn vragen waar ik u een antwoord op kan geven.

Ziekte- en plaagbestrijding

Er zijn verschillende manieren om te werk te gaan. De plaag kan preventief bestreden worden of kan aangepakt worden na de verschijning van duidelijke symptomen van de uitbraak van de plaag.

Verankeringen maken

Verankeren van takken en boomkruinen.

Standplaatsverbetering

Dit heeft tot doel de bodem en de omgeving van de boom zo optimaal mogelijk te maken zodat de boom zo goed mogelijk kan groeien of op een gezonde manier oud kan worden.

Boombescherming

Het is belangrijk om bomen op bv. Bouwwerven te beschermen tegen eventuele schade. De schade die aangericht wordt aan o.a. de wortels zal pas na een geruime tijd zichtbaar worden. Deze schade kan echter zeer ernstig zijn en veel problemen veroorzaken voor de boom.

 

Locatie

België

Velveken 52a
2440 Geel

 

Contact

Bel ons op+32496938400

 

Certified European Treeworker

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.